Trying to test Atlantis on "production"

Post Reply
thomazrb
Posts: 4
Joined: 30 Oct 2021, 21:30

13 Nov 2021, 19:47

Hi,

I bought Atlantis 1.0.1, downloaded, change something to test... it runs ok on my machine... when I tried to deploy it to a server ( im using render.com ) i only saw a blank screen with some errors in console...

First of all I thought I messed something... so I uploaded a fresh Atlantis with no modifications (it runs ok locally), but in the server... just the blank screen... can you help?

The server is running at: https://atlantis-bqc2.onrender.com/ in case you want to check the console.

These are the errors in console:

Code: Select all

[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 () (theme-dark.css, line 0)
[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 () (app.717aa337.js, line 0)
[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 () (app.b8bf0dcc.css, line 0)
[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 () (chunk-vendors.0d18e5ca.css, line 0)
[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 () (layout-dark.css, line 0)
[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 () (chunk-vendors.bf0d1432.js, line 0)
[Error] Refused to execute https://atlantis-bqc2.onrender.com/atlantis-vue/js/chunk-vendors.bf0d1432.js as script because "X-Content-Type-Options: nosniff" was given and its Content-Type is not a script MIME type.
[Error] Refused to execute https://atlantis-bqc2.onrender.com/atlantis-vue/js/app.717aa337.js as script because "X-Content-Type-Options: nosniff" was given and its Content-Type is not a script MIME type.
[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 () (favicon.ico, line 0)

tugce.kucukoglu
Posts: 298
Joined: 23 Oct 2020, 09:28

15 Nov 2021, 08:16

You might need to update your vue.config.js. Could please try to using this:

Code: Select all

module.exports = {
	publicPath: process.env.NODE_ENV === 'production' ? '' : '/'
}

thomazrb
Posts: 4
Joined: 30 Oct 2021, 21:30

22 Nov 2021, 00:34

Thanks for the reply... and now it's loading at "production"...

But with no CSS... I think other people was with the same error but I couldn't fix it...

it's running at: https://atlantis-bqc2.onrender.com

this is the console:

Code: Select all

Refused to apply style from 'https://atlantis-bqc2.onrender.com/theme/blue/theme-dark.css' because its MIME type ('text/plain') is not a supported stylesheet MIME type, and strict MIME checking is enabled.
atlantis-bqc2.onrender.com/:1 Refused to apply style from 'https://atlantis-bqc2.onrender.com/layout/css/blue/layout-dark.css' because its MIME type ('text/plain') is not a supported stylesheet MIME type, and strict MIME checking is enabled.
/#/:1 Refused to apply style from 'https://atlantis-bqc2.onrender.com/theme/blue/theme-dark.css' because its MIME type ('text/plain') is not a supported stylesheet MIME type, and strict MIME checking is enabled.
/#/:1 Refused to apply style from 'https://atlantis-bqc2.onrender.com/layout/css/blue/layout-dark.css' because its MIME type ('text/plain') is not a supported stylesheet MIME type, and strict MIME checking is enabled.
when I try to access the css directly from browser I receive 404.

Post Reply

Return to “Atlantis - PrimeVue”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest