Page 1 of 1

bug in using safari browser, chrome works well

Posted: 10 Aug 2015, 10:43
by streetpoet
hi all,

some css/js can't reload in safari browser because some cache factors.
for the compare testing, I use safari and chrome to do the test.
when I repeat logoff/login my web application, css are no effect in safari, but works well in chrome.
When I try to use 'web inspector' tool to check which css or js haven't be loaded, it immediately works well.
I guess there was some cache reason, some css or js has little conflict with safari.

both of my safari & chrome are updated.

Re: bug in using safari browser, chrome works well

Posted: 12 Aug 2015, 08:09
by mert.sincan
We will work on it and get back to you.

Re: bug in using safari browser, chrome works well

Posted: 12 Aug 2015, 09:00
by daytona
streetpoet wrote:hi all,

some css/js can't reload in safari browser because some cache factors.
for the compare testing, I use safari and chrome to do the test.
when I repeat logoff/login my web application, css are no effect in safari, but works well in chrome.
When I try to use 'web inspector' tool to check which css or js haven't be loaded, it immediately works well.
I guess there was some cache reason, some css or js has little conflict with safari.

both of my safari & chrome are updated.

Hi,
Please check your pages encodings. It must be utf-8.
Take a look at this page - http://stackoverflow.com/questions/3134 ... -in-safari

Re: bug in using safari browser, chrome works well

Posted: 13 Aug 2015, 21:05
by mert.sincan
daytona wrote: Hi,
Please check your pages encodings. It must be utf-8.
Take a look at this page - http://stackoverflow.com/questions/3134 ... -in-safari
+1

Thanks for the comment, daytona ;)