top navigation bar not showing

UI Components for JSF
Post Reply
deltaforce
Posts: 1
Joined: 15 Nov 2010, 20:44

15 Nov 2010, 21:03

Hi Everyone,

I recently decided to add Primefaces to a sample Seam Example Application, and now cannot see the top navigational bar on the home page. Previously when I only had RichFaces the application was working fine.

The environment details are as follows:

JBoss 5.0.0.GA, JBoss Seam 2.1.1.GA
RichFaces 3.3.0, PrimeFaces 1.1

My web.xml file is as follows:

...

<listener>
<listener-class>org.jboss.seam.servlet.SeamListener</listener-class>
</listener>

<listener>
<listener-class>com.sun.faces.config.ConfigureListener</listener-class>
</listener>

<context-param>
<param-name>facelets.DEVELOPMENT</param-name>
<param-value>true</param-value>
</context-param>

<context-param>
<param-name>javax.faces.DEFAULT_SUFFIX</param-name>
<param-value>.xhtml</param-value>
</context-param>

<context-param>
<param-name>org.jboss.jbossfaces.WAR_BUNDLES_JSF_IMPL</param-name>
<param-value>true</param-value>
</context-param>

<filter>
<filter-name>Seam Filter</filter-name>
<filter-class>org.jboss.seam.servlet.SeamFilter</filter-class>
</filter>

<filter-mapping>
<filter-name>Seam Filter</filter-name>
<url-pattern>/*</url-pattern>
</filter-mapping>

<filter>
<filter-name>UrlRewriteFilter</filter-name>
<filter-class>org.tuckey.web.filters.urlrewrite.UrlRewriteFilter</filter-class>

<init-param>
<param-name>logLevel</param-name>
<param-value>DEBUG</param-value>
</init-param>

<!--init-param>
<param-name>statusPath</param-name>
<param-value>/status</param-value>
</init-param-->

</filter>

<filter-mapping>
<filter-name>UrlRewriteFilter</filter-name>
<url-pattern>/*</url-pattern>
</filter-mapping>

<servlet>
<servlet-name>Faces Servlet</servlet-name>
<servlet-class>javax.faces.webapp.FacesServlet</servlet-class>
<load-on-startup>1</load-on-startup>
</servlet>

<servlet-mapping>
<servlet-name>Faces Servlet</servlet-name>
<url-pattern>*.seam</url-pattern>
</servlet-mapping>

<servlet>
<servlet-name>Resource Servlet</servlet-name>
<servlet-class>org.primefaces.resource.ResourceServlet</servlet-class>
<load-on-startup>1</load-on-startup>
</servlet>
<servlet-mapping>
<servlet-name>Resource Servlet</servlet-name>
<url-pattern>/primefaces_resource/*</url-pattern>
</servlet-mapping>
...


The navigation.xhtml is as follows:

<ul id="Navigation">
<li id="page_home"><s:link id="Home" view="/home.xhtml" value="Home" propagation="none"/></li>
<s:fragment rendered="#{identity.loggedIn}">
<li id="page_shop"><s:link id="Search" view="/searchpageone.xhtml" value="Search" propagation="none"/></li>
<f:subview rendered="#{identity.loggedIn}">
<li id="page_orders"><s:link id="MyOrders" view="/showorders.xhtml" value="Sample Requests" propagation="none"/></li>
</f:subview>
<li id="page_cart"><s:link id="Cart" view="/checkout.xhtml" value="Cart" propagation="none"/></li>
</s:fragment>
</ul>

Kindly advise me on what might be going wrong.

Regards,
Shantanu

Post Reply

Return to “PrimeFaces”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Bing [Bot] and 10 guests