OpenDialog position top

Post Reply
eu.sergiogoncalves
Posts: 9
Joined: 12 Mar 2015, 15:30

16 Sep 2016, 19:42

I'm tryin to put this code

Map<String, Object> options = new HashMap<>();

options.put("modal", true);

options.put("position", "top");

options.put("draggable", true);

options.put("resizable", false);

//options.put("maximizable", true);

options.put("responsive", true);

RequestContext.getCurrentInstance().openDialog("mydialog", options, null);

But the option options.put("position", "top"); is not working..

Any idea why?

User avatar
optimus.prime
Prime
Posts: 17686
Joined: 05 Jan 2009, 00:21
Location: Cybertron
Contact:

18 Sep 2016, 13:25

Is this related to Olympos, was this code working without Olympos?

eu.sergiogoncalves
Posts: 9
Joined: 12 Mar 2015, 15:30

22 Sep 2016, 18:47

Yes..

User avatar
aragorn
Posts: 2658
Joined: 29 Jun 2013, 12:38

25 Nov 2016, 16:16

Dialog Framework doesn't have position option. Therefore, it won't work with Olympos or without Olympos. If you want to this feature in next primefaces release, please create a github issue.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest