Overlay menu

Post Reply
VN001
Posts: 5
Joined: 04 Oct 2017, 09:10

24 Oct 2017, 17:48

Hi,

Is it possible to set the omega menu with overlay behavior like Barcelona, Ultima, etc?

Thanks!

User avatar
w00f
Posts: 159
Joined: 27 Apr 2016, 13:27
Location: 0.0.0.0
Contact:

07 Nov 2017, 15:42

Hello,

We'll consider to add overlay menu type to the next release but in the meanwhile you can just have it by changing two files.

In _main.scss:

- Delete line 376

Code: Select all

@media (max-width: 1024px) {
and line 402

Code: Select all

}
In layout.js:

- Delete line 57 to 64 (inclusive)

Code: Select all

if($this.isDesktop()) {
                $this.wrapper.toggleClass('sidebar-inactive-l');
                
                if($this.wrapper.hasClass('sidebar-inactive-l')) {
                    $this.wrapper.removeClass('sidebar-active-m');
                }
            }
            else {
and line 70

Code: Select all

}
Don't forget to compile scss after these changes and make sure layout.css is in the right directory.

Best,

Post Reply

Return to “Omega - PrimeFaces”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest