Error: File to import not found or unreadable: ../../sass/layout/_layout...

Post Reply
diego1982chile
Posts: 5
Joined: 19 May 2016, 19:24

10 Mar 2017, 16:25

Hi,

I've recently purchased poseidon theme (basic license), and followed steps described in the documentation section,
but i keep getting the following message when i deploy my app:

Error: File to import not found or unreadable: ../../sass/layout/_layout.
Load path: /home/desc01c7/my_project/web_module/web/resources
on line 3 of resources/poseidon-layout/css/layout-turquoise.scss

1: $primaryColor:#00acac;
2:
3: @import '../../sass/layout/_layout';

I can see styles applied only to components (tables, etc) but all of the rest, such as layout menus etc is not loaded.
Based on the messagge displayed above, i suspected it was a permission problem, cuz i'm developing
on linux system, so i did a chmod and chown over sass folder, but it didn work either.

I don't know what could be wrong, could you give me any suggestion? thank's

User avatar
aragorn
Posts: 2269
Joined: 29 Jun 2013, 12:38

13 Mar 2017, 12:08

Did you add _layout.scss into your project? (src/main/webapp/resources/sass/layout/_layout.scss)

diego1982chile
Posts: 5
Joined: 19 May 2016, 19:24

13 Mar 2017, 16:43

Hi,

Thank's for your reply,

Yes, i had added the sass folder with its contents,

but i have recently noted that the css files inside ../poseidon-layout/css/
didn't had the correct source code, instead of that they had
what it seems to be an autogenerated code with the previously posted error,
i suspect this was generated when i tried to compile scss files with sass.

What i finally did was to copy the correct content of css folder from source file
and now it loads css correctly, except for one thing, it doesn't load fonts.
Do i have to import fonts manually? cuz documentation does not mention that...

thank's

User avatar
aragorn
Posts: 2269
Joined: 29 Jun 2013, 12:38

13 Mar 2017, 20:09

Thanks for the update, you can find fonts under src/main/webapp/resources/poseidon-layout/fonts/*** and please add _font.scss file.(src/main/webapp/resources/sass/)

diego1982chile
Posts: 5
Joined: 19 May 2016, 19:24

14 Mar 2017, 23:18

had forgotten to add on web.xml:

<context-param>
<param-name>primefaces.FONT_AWESOME</param-name>
<param-value>true</param-value>
</context-param>

now it seems to work correctly...thank's

User avatar
aragorn
Posts: 2269
Joined: 29 Jun 2013, 12:38

15 Mar 2017, 09:35

Glad to hear, thanks for the update!

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests