p-dropdown within md-inputfield

User avatar
zollrrak
Posts: 16
Joined: 02 Aug 2013, 17:42
Location: Bogotá, Colombia

21 Sep 2017, 21:35

Aorewen wrote:
20 Sep 2017, 17:37
There is a github issue for this ?
I have created a feture request about this: https://github.com/primefaces/primeng/issues/4011

regards

paulswan
Posts: 64
Joined: 27 Apr 2017, 08:19

30 Nov 2017, 05:53

I managed to get this working using md-inputfield and I've posted my solution here:
viewtopic.php?f=45&t=53385

User avatar
optimus.prime
Prime
Posts: 17686
Joined: 05 Jan 2009, 00:21
Location: Cybertron
Contact:

30 Nov 2017, 13:37

It is up to PrimeNG to add support so Ultima can use it which is scheduled for next week's 5.0.3;

https://github.com/primefaces/primeng/issues/4578
https://github.com/primefaces/primeng/issues/4579

paulswan
Posts: 64
Joined: 27 Apr 2017, 08:19

30 Nov 2017, 23:29

Chips also needs floating label support and I've added an Issue to GitHub.
https://github.com/primefaces/primeng/issues/4587

User avatar
optimus.prime
Prime
Posts: 17686
Joined: 05 Jan 2009, 00:21
Location: Cybertron
Contact:

01 Dec 2017, 14:05


Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests