Feature Request: Static Menu

Post Reply
mhor
Posts: 19
Joined: 08 Aug 2013, 10:50

12 Jan 2017, 09:11

Is it possible to add a static menu (like in Ultima Layout). I think the user experience with the current menu is bad as you always need at least two mouse clicks for navigating between pages.

User avatar
Melloware
Posts: 993
Joined: 22 Apr 2013, 15:48

12 Jan 2017, 14:12

Or I think as another user suggested earlier a way to "pin" the menu open or have the user close it if they want to close it. Which would accomplish the great look of the current menu while giving you the flexibility to leave it open if you wanted to.
PrimeFaces Extensions Developer
GitHub Profile: https://github.com/melloware
PrimeFaces Elite 6.2.10 / PF Extensions 6.2.9

cagatay.civici
Prime
Posts: 18049
Joined: 05 Jan 2009, 00:21
Location: Cybertron
Contact:

25 Jan 2017, 22:06

We'll consider this, thank you. Noted down for next team meeting.

Post Reply

Return to “Atlantis - PrimeFaces”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest