Page 2 of 2

Re: Problems when using static menu

Posted: 16 Aug 2018, 08:20
by aragorn
Please try;

Code: Select all

@media (min-width: 1025px) {
   .layout-wrapper.layout-menu-horizontal .topbar .layout-menu-wrapper .layout-menu-container ul.layout-menu > li > ul {
       overflow-y: scroll;
       max-height: 300px;
   }
}

Re: Problems when using static menu

Posted: 22 Aug 2018, 20:17
by ceechette
It works! But I thought it was ugly. Can you leave the same as the cell phone?

https://ibb.co/iMQ5Ne

Re: Problems when using static menu

Posted: 28 Aug 2018, 08:02
by huseyinT
Which browser do you use?

Re: Problems when using static menu

Posted: 28 Aug 2018, 14:13
by ceechette
61.0.2
Firefox Release

Re: Problems when using static menu

Posted: 29 Aug 2018, 08:46
by huseyinT
Thanks for the response.

I checked with Firefox 61.0.2. There is not a problem with the scroll style.

I think you changed CSS class according to your needs. That's why you see this issue.

For example, I see that your menu doesn't have the hover attributes if you select from any menu. We have the hover attributes in the menu, but you didn't add. This that is your choice no problem for us. That's why you should control your CSS files according to Verona Original project.

Screenshot:

https://ibb.co/fBeHyU

Re: Problems when using static menu

Posted: 29 Aug 2018, 16:25
by ceechette
Something is wrong, I executed the original project and it still gets ugly, did you use Windows?

https://ibb.co/f5RJq9

Re: Problems when using static menu

Posted: 30 Aug 2018, 12:45
by huseyinT
I will check and get back to you.

Re: Problems when using static menu

Posted: 04 Sep 2018, 15:49
by ceechette
No news, my friend?

Re: Problems when using static menu

Posted: 05 Sep 2018, 11:50
by aragorn
Hi @ceechette,

Static and Overlay menu uses 3rd party API named nano scroller. On the Horizontal Menu, it is not possible to add it to submenu. The default scrollbar of the browser is displayed when you use the above css. Maybe, you can customize it; https://css-tricks.com/almanac/properties/s/scrollbar/

Best Regards,