Where to place license?

Post Reply
Tovelin
Posts: 3
Joined: 04 Dec 2022, 23:45

04 Dec 2022, 23:51

Unfortunatelly the readme is short on this one.

It only tells me to start the designer with

Code: Select all

mvn clean jetty:run
but once I finished my work and press the download button it tells me I need a license but won't give me the option add any existing license nor does it give me any hint where to place it

mert.sincan
Posts: 5238
Joined: 29 Jun 2013, 12:38

05 Dec 2022, 11:54

Hi,

Interesting! Could you please attach the all message you got?

Tovelin
Posts: 3
Joined: 04 Dec 2022, 23:45

05 Dec 2022, 13:56

It is very easy to reproduce:
1. Download the Maven Project given to Buyers
2. Run mvn clean jetty:run
3: Change some colors
4: Hit the Download Button

It will give the error Message: Image

It won't tell you how to fix it, where you should enter a license code or anything similar. It will just leave you with your time making the changes wasted.

Tovelin
Posts: 3
Joined: 04 Dec 2022, 23:45

07 Dec 2022, 19:18

Anyone know how to solve this?

mert.sincan
Posts: 5238
Joined: 29 Jun 2013, 12:38

14 Dec 2022, 12:33

So sorry for the delayed response! Could you please change the following context in web.xml?

Code: Select all

  <context-param>
        <param-name>javax.faces.PROJECT_STAGE</param-name>
        <param-value>Development</param-value>  // Please use Development instead of Production mode.
    </context-param>
I'll fix it for the next version. Thanks a lot for your report!
Best Regards,

Post Reply

Return to “PrimeFaces Theme Designer API”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest