SASS does not generate CSS correctly

Post Reply
yaca007
Posts: 2
Joined: 23 Jun 2015, 23:28

14 Dec 2019, 17:58

When compiling the SASS generates the CSS files, but when running the app, several styles are not displayed correctly
This is a DASHBOARD card:

Code: Select all

<div class="p-col-12 p-lg-6 p-xl-3">
                <div class="overview-box views">
                    <i class="overview-icon fa fa-search"></i>
                    <span class="overview-title">Permisos por Autorizar</span>
                    <i class="overview-arrow fa fa-chevron-circle-up"></i>
                    <div class="overview-numbers">
                        #{tableroUsrBean.cantSolNaut}
                    </div>
                    
                </div>
</div>

This is what the APP looks like

Image

You can also see in the image that the LOGO is not displayed correctly.

Other components such as Datatable are displayed correctly.

What could be the cause of this?
What configuration is missing or should I verify in the APP?

mert.sincan
Posts: 4638
Joined: 29 Jun 2013, 12:38

20 Dec 2019, 10:41

Hi,

I couldn't replicate it. Could you please attach your screenshot again? Also, do you get an error on console and does the sample project work for you?

Best Regards,

yaca007
Posts: 2
Joined: 23 Jun 2015, 23:28

26 Dec 2019, 15:43

Hello
I compiled the SCSS of the demo, and it did it correctly, with the CSS generated correctly, I copied it in my project and it worked.
Thanks for the suggestion. :D

mert.sincan
Posts: 4638
Joined: 29 Jun 2013, 12:38

27 Dec 2019, 08:16

Glad to hear, thanks a lot for the update!

Best Regards,

Post Reply

Return to “Babylon - PrimeFaces”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest