p:sidebar dynamic ?

UI Components for JSF
Post Reply
vished
Posts: 403
Joined: 02 Feb 2014, 17:38

26 Dec 2019, 10:45

Hi all,

Is there an option to have the p:sidebar dynamic?

I cannot see any option?
https://primefaces.github.io/primefaces ... ts/sidebar


Thanks

kukeltje
Expert Member
Posts: 9478
Joined: 17 Jun 2010, 13:34
Location: Netherlands

26 Dec 2019, 12:21

'Dynamic' is a rather generic statement. Care to elaborate? How and when do you want it to be dynamic? When does it need updating? etc.
Ronald van Kuijk
______________________________
PrimeFaces 6.1, PrimeFaces plus 0.0.2 | JbossWildfly 10.1| Mojarra 2.2.13
Fedora 61, Firefox 'most recent'
Read the forum posting rules
Beginners: https://jsf.zeef.com/bauke.scholtz

vished
Posts: 403
Joined: 02 Feb 2014, 17:38

26 Dec 2019, 14:49

My scenario is as follow:
- I have a button in my topbar, like a clock (as you maybe know from facebook).
- As soon I press the button my sidebar is opening
- All notifications are loading

Currently this notification is loading for each page request, but I would like to load this notification only if the button has been pressed and the sidebar is opening...

How can I do this? For p:dialog I know the "dynamic" flag....

Melloware
Posts: 1565
Joined: 22 Apr 2013, 15:48

26 Dec 2019, 15:27

Looks like it is not dynamic right now.

You will have to make a feature request here: https://github.com/primefaces/primefaces/issues
PrimeFaces Developer | PrimeFaces Extensions Developer
GitHub Profile: https://github.com/melloware
PrimeFaces Elite 7.0.11 / PF Extensions 7.0.3

vished
Posts: 403
Joined: 02 Feb 2014, 17:38

26 Dec 2019, 17:47

Ok, just added.
Maybe it can be implemented in PF8? Not sure if it´s a big deal.

kukeltje
Expert Member
Posts: 9478
Joined: 17 Jun 2010, 13:34
Location: Netherlands

30 Dec 2019, 03:30

Why not make the content dynamic with a dynamic panel?
Ronald van Kuijk
______________________________
PrimeFaces 6.1, PrimeFaces plus 0.0.2 | JbossWildfly 10.1| Mojarra 2.2.13
Fedora 61, Firefox 'most recent'
Read the forum posting rules
Beginners: https://jsf.zeef.com/bauke.scholtz

vished
Posts: 403
Joined: 02 Feb 2014, 17:38

07 Feb 2020, 09:53

you mean with: <p:outputPanel deferred="true">
Seems like it´s not working..
Tried this:

Code: Select all

<p:sidebar widgetVar="notificationSidebar" position="right"
		style="width: 500px">

		<p:outputPanel deferred="true">
			<h:form id="notificationTopbarForm">
....

vished
Posts: 403
Joined: 02 Feb 2014, 17:38

14 Feb 2020, 23:18

any feedback?

tandraschko
PrimeFaces Core Developer
Posts: 3699
Joined: 03 Dec 2010, 14:11
Location: Bavaria, DE
Contact:

15 Feb 2020, 13:49

Create a feature request and work on a PullRequest :P
Thomas Andraschko

PrimeFaces | PrimeFaces Extensions

Apache Member | OpenWebBeans, DeltaSpike, MyFaces, BVal, TomEE

Sponsor me: https://github.com/sponsors/tandraschko
Blog: http://tandraschko.blogspot.de/
Twitter: https://twitter.com/TAndraschko

Melloware
Posts: 1565
Joined: 22 Apr 2013, 15:48

20 Feb 2020, 17:33

Feature request is here: https://github.com/primefaces/primefaces/issues/5480

This won't happen until 9.0
PrimeFaces Developer | PrimeFaces Extensions Developer
GitHub Profile: https://github.com/melloware
PrimeFaces Elite 7.0.11 / PF Extensions 7.0.3

Post Reply

Return to “PrimeFaces”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 5 guests